Tichetele personalizate sunt obligatorii!
Up Romania va emite tichete de masa pe suport electronic!
Branduri noi te asteapta la cumparaturi inspirate cu tichetele Cadhoc!
Te invitam la concurs! Castiga o tableta Samsung, un voucher in valoare…
Noutati despre tichetul de masa electronic
Alege sa cresti profitul companiei si sa-ti motivezi colaboratorii!
  • Engleza
  • Franceza
  • Romana
Construieste motivatia Daruieste motivatia Bucura-te de Motivatie Sustine motivatia Creste motivatia

Un plus de bunastare pentru angajati si economii pentru societate. O solutie de motivare zilnica ce creste performantele unei companii.

Cadouri de sarbatori, stimularea echipei, protocol sau promovarea produselor, Cadhoc ofera economii si satisface orice gust si standard social!

Cea mai buna solutie pentru primele de vacanta si pentru reducerea cheltuielilor companiei. Folositi noul produs pentru vacante romanesti!

Un instrument dedicat, care asigura folosirea corecta a fondurilor alocate programelor sociale (bugete de stat, fonduri cu destinatie sociala, etc.)

Avantaj financiar oferit salariatilor care renunta la concediul de crestere a copilului in favoarea reluarii activitatii profesionale.

Tichete sociale Cheque de Services: sanse egale pentru fiecare!

Cheque Dejeuner Romania lanseaza tichetul Cheque de Services, un instrument dedicat, ce asigura folosirea corespunzatoare a fondurilor sociale de catre beneficiarii directi.
Autoritatile administratiei publice sau organizatiile nonguvernamentale pot folosi tichetele sociale pentru a beneficia de o gestiune simpla si de siguranta utilizarii bugetelor alocate.
Tichetele sociale Cheque de Services sunt destinate persoanelor defavorizate care obtin fonduri pentru produse de stricta necesitate in urma unor programe sociale.

Acordarea de tichete, fata de orice alt tip de ajutor social, are numeroase avantaje:

FLEXIBILITATE in utilizarea de catre beneficiar, precum si in gestionarea fondurilor de catre autoritatea sau
institutia responsabila
 
ECONOMIE pentru ca intregul sistem este gestionat fara costuri suplimentare peste valoarea ajutorului social
 
SPECIFICITATE deoarece produsele achizitionate vor corespunde perfect nevoilor reale ale persoanelor care utilizeaza tichetele
 
EFICIENTA in ceea ce priveste utilizarea fondurilor alocate prin:
 
eliminarea costurilor cu personalul necesar derularii si supravegherii activitatilor de achizitie, transport, manipulare, distributie si evidenta produselor
 
siguranta utilizarii fondurilor conform destinatiilor, in magazine ce comercializeaza produse specifice fiecarui tip de ajutor social
 
dezvoltarea de actiuni de promovare a proiectelor si programelor sociale initiate pe plan local
 
 

 

Misiunea si valorile noastre privind Chèque de Services

- din mesajul presedintelui Groupe Chèque Déjeuner, Jacques Landriot

 "Excluderea, precaritatea nu sunt, din pacate, de ieri, dar important este de constatat faptul ca raspandirea acestora intr-o patura tot mai mare din populatie ne atrage atentia cu fiecare zi mai mult.

  

Astfel, asociatiile si colectivitatile trebuie sa faca fata cererilor de ajutor in continua crestere. Trebuie gasite solutii personalizate pentru a raspunde nevoilor persoanelor sau familiilor in dificultate.

  

Ca urmare a acestei constatari, Chèque Déjeuner a decis sa investeasca in lupta impotriva excluderii, propunand tuturor celor care o combat, un instrument  modern si fiabil.

  

Astfel, prin crearea Tichetului Social, Chèque Déjeuner isi prelungeste atasamentul fata de valorile sociale si umane.

  

Prin inventarea unor noi forme de solidaritate si unor noi instrumente vom putea, impreuna, restabili o legatura sociala."

 

Legaturi utile
 
 

Tichete sociale

Cheque de Services Specimen si securitate

 

 

Cheque de Services Specimen si securitate

In aceste vremuri in care efectele crizei financiare sunt tot mai sumbre, bonurile valorice pe care angajatorii le ofera salariatilor lor sunt tichetele sociale. Acestea trebuie sa respecte anumite norme de siguranta pentru ca cei care le utilizeaza sa o faca in cele mai bune conditii.

 

Tichetele sociale Cheque de Services 2014 au un nou design iar suportul folosit are cel mai ridicat nivel de siguranta, folosind cele mai noi si mai securizate tehnologii din domeniu.

 

Astfel ca printre primele elemente care trebuie sa se regasesca pe tichetele sociale sunt perioada de valabilitate, valoarea acestora, un cadru rezervat referintelor clientului, care trebuie sa cuprinda denumirea angajatorului, codul fiscal, numar de inmatriculare la O.R.C,  seria si codul de bare. De asemenea, pe tichet se pot regasi si nume, prenume si C.N.P. utilizator.


Printre elementele cel mai usor de verificat sunt:holograma speciala, demetalizata, personalizata cu sigla grupului, zona reactiva la razuirea cu o moneda, cerneala termica, care in contact cu caldura isi modifica culoarea de la albastru deschis la alb si microperforatiile de siguranta, usor de identificat la lumina.


Totodata, pe tichete trebuie sa se regasesca si puncte multicolore, prezente in textura hartiei, vizibile la lumina UV, dar si cerneala fluorescenta la lumina UV. Unul dintre elementele definitorii ale tichetelor de masa este „Guilloche”, un model grafic realizat prin calcul informatic, vizibil cu ochiul liber si tiparit cu cerneala fluorescenta si Raster – linii calculate prin calculator – vizibil de asemenea si acesta cu ochiul liber.


Printre ultimele elemente care se regasesc pe bonurile valorice este un spatiu destinat inscrierii datei si aplicarii stampilei unitatii de alimentatie publica unde a fost folosit tichetul, interdictii referitoare la utilizarea tichetelor de masa, stabilite prin lege si ultimul dintre ele denumirea si sediul social al unitatii emitente, date de contact.

 


Groupe Chèque Déjeuner
© 2012 Cheque Dejeuner