Tichetele personalizate sunt obligatorii!
Up Romania va emite tichete de masa pe suport electronic!
Branduri noi te asteapta la cumparaturi inspirate cu tichetele Cadhoc!
Te invitam la concurs! Castiga o tableta Samsung, un voucher in valoare…
Noutati despre tichetul de masa electronic
Alege sa cresti profitul companiei si sa-ti motivezi colaboratorii!
  • Engleza
  • Franceza
  • Romana
Construieste motivatia Daruieste motivatia Bucura-te de Motivatie Sustine motivatia Creste motivatia

Un plus de bunastare pentru angajati si economii pentru societate. O solutie de motivare zilnica ce creste performantele unei companii.

Cadouri de sarbatori, stimularea echipei, protocol sau promovarea produselor, Cadhoc ofera economii si satisface orice gust si standard social!

Cea mai buna solutie pentru primele de vacanta si pentru reducerea cheltuielilor companiei. Folositi noul produs pentru vacante romanesti!

Un instrument dedicat, care asigura folosirea corecta a fondurilor alocate programelor sociale (bugete de stat, fonduri cu destinatie sociala, etc.)

Avantaj financiar oferit salariatilor care renunta la concediul de crestere a copilului in favoarea reluarii activitatii profesionale.

Tichete Cadou, Cadhoc - mai mult decat un cadou !

Cadouri, recompense sau prime, tichetul Cadhoc reprezinta solutia ad-hoc pe care o puteti adopta atat pentru salariati, cat si pentru partenerii de afaceri.
Prin utilizarea tichetelor cadou, veţi oferi cel mai potrivit cadou unor persoane cu dorinte, gusturi sau standarde sociale diferite.
Tichetul Cadhoc este un cadou modern ce raspunde nevoii unei societati de a simplifica gestiunea, si, nu in ultimul rand, de a face economii.
Cadhoc este gestul simplu din fiecare zi sau in preajma Sarbatorilor, pentru dumneavoastra, pentru familie, pentru colaboratori, pentru societate!

 

Cadhoc - un cadou pentru evenimente si economii !

SOCIAL - tichetele cadou pentru salariati pot fi oferite din bugetul cheltuielilor sociale. Pentru tichetele cadou acordate salariatilor, angajatorul este scutit de contributiile patronale aferente, iar angajatului nu i se retin asigurarile de sociale, de sanatate si somaj.

PROTOCOL - tichetele cadou pentru partenerii de afaceri sunt deductibile in limita a 2% din profit.
 
 
MARKETING SI PUBLICITATE - sumele oferite in tichete cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit indiferent de perioada anului si de valoare.
 
 

 

Propunere evidenta contabila « click aici »

 

Legea nr. 193/2006, Codul fiscal al Romaniei, O.U.G. nr. 58/2010

Avantajele administrarii sistemului Cadhoc pentru tichete cadou

  Comanda simpla si livrare rapida
  Control precis al bugetului pentru cadouri
  Evitarea eforturilor de selectare a furnizorilor, de consultare a cataloagelor, de depozitare
  Valabilitate mare a produsului

 

Legaturi utile

 
 

Tichete cadou

Cadhoc Reglementari legislative

 
 
Parlamentul Romaniei
Fisa act : Lege nr. 193/2006

Art. 1. - Societatile comerciale, regiile autonome, societatile si companiile nationale, institutiile din sectorul bugetar, unitatile cooperatiste, celelalte persoane juridice, precum si persoanele fizice care incadreaza personal pe baza de contract individual de munca pot utiliza bilete de valoare sub forma tichetelor cadou si a tichetelor de cresa.
Art. 2. -
(1) Tichetele cadou se pot utiliza pentru campanii de marketing, studiul pietei, promovarea pe piete existente sau noi, pentru protocol, pentru cheltuielile de reclama si publicitate, precum si pentru cheltuieli sociale.
(2) Angajatii care beneficiaza de tichetele cadou pot beneficia si de tichetele de cresa.
Art. 3. -
(1) Tichetele de cresa se acorda angajatilor din cadrul unitatilor prevazute la art. 1.
(2) Suma individuala acordata pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 3 ani sub forma tichetelor de cresa se asigura integral din costuri de catre angajator.

Tichete cadou

Cadhoc Specimen si securitate

 
 
Cadhoc Specimen si securitate

Unul din bonurile valorice cele mai cautate de catre angajatori sunt tichetele cadou. Acestea joaca un rol important in dezvoltarea relatiilor dintre angajat si angajator. La fel ca alte bonuri valorice, si tichetele cadou trebuie sa aiba in componenta lor anumite elemente de securitate pentru ca folosirea acestora sa se realizeze in cele mai bun conditii.

  

Tichetele Cadhoc 2014 au un nou design iar suportul folosit are cel mai ridicat nivel de siguranta, folosind cele mai noi si mai securizate tehnologii din domeniu.

 

 

Ca prime elemente de securitate sunt perioada de valabilitate, valoarea acestora, un cadru rezervat referintelor clientului, care trebuie sa cuprinda denumirea angajatorului, codul fiscal, numar de inmatriculare la O.R.C,  seria si codul de bare. De asemenea, pe tichet se pot regasi si nume, prenume si C.N.P. utilizator.

 

Printre elementele cel mai usor de verificat sunt:holograma speciala, demetalizata, personalizata cu sigla grupului, zona reactiva la razuirea cu o moneda, cerneala termica, care in contact cu caldura isi modifica culoarea de la albastru deschis la alb si microperforatiile de siguranta, usor de identificat la lumina.


Totodata, pe tichete trebuie sa se regaseasca si puncte multicolore, prezente in textura hartiei, vizibile la lumina UV, dar si cerneala fluorescenta la lumina UV. Unul dintre elementele definitorii ale tichetelor de masa este „Guilloche”, un model grafic realizat prin calcul informatic, vizibil cu ochiul liber si tiparit cu cerneala fluorescenta si Raster – linii calculate prin calculator – vizibil de asemenea si acesta cu ochiul liber.


Printre ultimele elemente care se regasesc pe bonurile valorice este un spatiu destinat inscrierii datei si aplicarii stampilei unitatii de alimentatie publica unde a fost folosit tichetul, interdictii referitoare la utilizarea tichetelor de masa, stabilite prin lege si ultimul dintre ele denumirea si sediul social al unitatii emitente, date de contact.

 

 

 

 

 


Groupe Chèque Déjeuner
© 2012 Cheque Dejeuner